Logo
3Dwarmtepomp

Nieuwsbrief makelaars

Wilt u de diensten van uw makelaarskantoor uitbreiden met energielabeling voor de woningen in uw portefeuille zonder daarvoor de benodigde certificaten? Dan bent u bij de Groot installatie-advies aan het goede adres.
Als u energielabels wilt aanbieden aan u klant dan bieden wij u hiervoor een aantal mogelijkheden;

Samenwerkingsverband:

U biedt uw klant een energielabel aan die volledig wordt uitgevoerd door de Groot installatie-advies.
De communicatie met de klant wordt uitgevoerd door uw kantoor. Zoals het maken van de afspraak voor de woning opname (in overleg) en het versturen van het energielabel en het versturen van de factuur.
De woningopname en het opstellen van het label wordt door de Groot installatie-advies uitgevoerd.
Afhankelijk van het aantal energielabels worden er vooraf prijsafspraken gemaakt. U bent zelf vrij om te bepalen wat u factureert aan uw klant.  

Volledige uitbesteding:

Wilt u een partner voor het uitvoeren van het label dan is dit ook mogelijk.
De Groot installatie-advies kan volledig het label voor uw klant verzorgen. Wij verzorgen de afspraak, de woningopname, labeling en facturatie.
U krijgt een vergoeding per effectieve lead.

Samenwerking opname en label:

Bent u misschien wel gecertificeerd om een woning opname te doen, maar bent u (nog) geen adviseur. U kunt dan bij de Groot installatie-advies terecht voor het laten opstellen van het label.
Het voordeel is dat u niet de kosten van het opstellen van het label heeft en geen software hoeft aan te schaffen om het label uit te brengen.
Afhankelijk van het aantal labels worden er vooraf prijsafspraken gemaakt. Opnieuw bent u zelf vrij om te bepalen wat u factureert aan uw klant.

Wilt u meer informatie neem dan contact voor het maken van een afspraak.

EPA

 

Energielabelhuis MakelaarsEPA nieuwsbrief

Nieuws

Diensten

{column0}