Logo
3Dwarmtepomp

Calculaties

U kunt terecht voor alle benodigde calculaties voor de werktuigbouwkundige installaties. 
De calculaties worden gemaakt aan de hand van de door u aangeleverde bestekken en/of tekeningen.
Alvorens een calculatie te maken wordt met u de mogelijkheden doorgenomen, zodat uw standaard materialen en werkmethodes worden afgestemd.
De Groot Installatie-advies beschikt over diverse installatieconcepten en recepten. Deze recepten maken het mogelijk om snel tot een prijsvorming te komen. Het wiel hoeft hierdoor in de calculaties niet keer op keer te worden uitgevonden. De bibliotheek van deze recepten wordt voortdurend bijgehouden en dus steeds groter.

Voor de prijsvorming wordt er gebruik gemaakt van Excel rekenbladen. Deze bladen worden zowel in pdf formaat als in het .xls(x) formaat aangeleverd. U kunt dus zelf makkelijk wijzigingen aanbrengen.
De rekenbladen worden zijn voorzien van:

De deelprojecten worden geleverd met eigen eindblad zodat u zelf de indirecte kosten voor dit onderdeel, winst marges e.d. kunt invullen.
Uiteindelijk worden de deelprojecten verzameld op een eindblad zodat u gemakkelijk overzicht heeft over de totaalprijs opbouw.

Is het noodzakelijk dat er een openbegroting wordt aangeleverd van de calculatie, dan is dit geen probleem. De rekenbladen zijn voorzien van de optie om af te drukken als openbegroting gedetailleerd of beknopt.

Geheimhouding:
Het is vanzelf sprekend dat er zeer zorgvuldig en discreet wordt omgegaan met gegevens omtrent de inschrijving.
Vooraf kan dit eventueel op schrift worden vastgelegd.

 

Energielabelhuis MakelaarsEPA nieuwsbrief

Diensten

{column0}