Logo
3Dwarmtepomp

Advies:

Als opdrachtgever zonder achtergrond in de bouw is het veelal ondoenlijk om op de hoogte te zijn van alle disciplines die nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Vaak wordt daarom de begeleiding van het bouwproces bij een aannemer of architect neergelegd.
Veelal zien we dat er dan een prijsaanvraag wordt gedaan naar installateurs. Dit op basis van een bouwkundige schets en een aantal steekwoorden als ventilatie, vloerverwarming etc. Het gevolg is dat er diverse technici gaan rekenen en geen één offerte op elkaar lijkt en nu niet bepaald van helderheid eruit springen. U als opdrachtgever maakt dan veelal de beslissing aan de hand van de laagste prijs en heeft u wel alles gevraagd of gemeld?. Bij oplevering kan dit nogal eens leiden tot zeer grote teleurstellingen die niet of nauwelijks zijn te verhelpen.
De Groot installatie-advies biedt daarom de opdrachtgever, aannemer en architect ondersteuning om de benodigde installaties te implementeren in het plan. Dit komt tot stand door:

Uw voordelen:

Tarieven Installatie Advies:

Geen installatie is standaard, maar natuurlijk zijn er veel overeenkomsten. Door gebruik te maken van installatieconcepten, hoeft niet telkens het wiel te worden uitgevonden. Dit betekend tijdbesparing en veelal bedrijfszekere installaties waar de kinderziektes uit zijn. Dit biedt voordelen voor de gebruiker, de uitvoerende partijen en de adviseur.

U kan bij de Groot Installatie-advies terecht voor uw woning maar ook uw gebouw. Wilt u een offerte opmaat dan licht ik de mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek, u kunt mij per e-mail of telefoon bereiken.

Energielabelhuis MakelaarsEPA nieuwsbrief

Diensten

{column0}