Logo
3Dwarmtepomp
Nieuws de Groot Installatie-advies
Nieuwsimage

Lancering website

Na veel experimenteren, proberen en zoeken is het uiteindelijk zover. Met enige trots presenteer ik hier de nieuwe website. Heeft u opmerkingen (zowel negatief of positief) verneem ik het graag.

2011-05-17


Nieuwsimage

Nieuwsbrief EPA nr 1

Per 3 maanden zal er een nieuwsbrief worden gemaakt met hierin nieuws omtrent het energielabel voor woningen en gebouwen. Wilt u een kopie hiervan ontvangen geef u dan op per e-mail.

2011-05-17


Nieuws algemeen
Nieuwsimage

Grootste zonnecentrale komt in de VS

In de Amerikaanse staat CaliforniŽ is de eerste spade de grond ingegaan voor 's werelds grootste energiecentrale op zonne-energie. De installatie moet evenveel stroom opleveren als een kerncentrale.

2011-06-18

Bron: Nu-zakelijk


Nieuwsimage

Kenmerken Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE) 2011

De SDE+ 2011 opent op 1 juli 2011. De ministeriŽle regelingen voor de SDE+ 2011 zijn op woensdag 1 juni gepubliceerd in de Staatscourant. U vindt ze op deze website bij ĎOfficiŽle bekendmakingení. De contouren van de SDE+ 2011 zijn al eerder geschetst in een kamerbrief.

2011-06-08

Bron: Agentschap


Nieuwsimage

Sanctie op ontbreken energielabel

Woningen die vanaf 1 juli volgend jaar geen energielabel hebben, worden bij verkoop niet overgedragen.

2011-06-07

Bron: BNdeStem.nl


Nieuwsimage

Duurzaamheidlening

Particuliere woningeigenaren in de gemeente Aalsmeer kunnen een duurzaamheidslening aanvragen om hiermee energiemaatregelen in de eigen woning te financieren. De gemeenteraad van Aalsmeer heeft hiervoor Ä 240.000,- beschikbaar gesteld en in het Duurzaamheidsfonds gestort.

2011-05-19

Bron: Gemeente Aalsmeer


Nieuwsimage

Cursus wijst makelaars op sleutelrol bij energiebesparing

Makelaars kunnen een belangrijke rol vervullen bij het adviseren over energiebesparing in woningen. De aankoop- en onderhandelingsmomenten bieden een goede kans om klanten te wijzen op energiebesparingsmaatregelen. Agentschap NL, NVM, Milieu Centraal en Meer Met Minder organiseerden samen een aantal workshops om makelaars bewust te maken van hun adviesrol: ?Energiebewust makelen?.?Makelaars zijn zich vaak niet bewust van de sleutelrol die ze kunnen spelen als adviseur over energiebesparingsmogelijkheden?, vertelt Marijke Wobben, programma-adviseur van Agentschap NL. ?De aankoop van een woning is h?t moment dat mensen ontvankelijk zijn voor informatie over de kwaliteit van hun potenti?le woning. De energetische kwaliteit is hier onderdeel van. Daar moet je dan bij zijn. De workshop houdt de makelaars een spiegel voor, bevordert het bewustzijn en vergroot het inzicht hoe in te spelen op de behoeften van de consument.?

2011-05-13

Bron: Agentschap


Energielabelhuis MakelaarsEPA nieuwsbrief

Diensten

{column0}